GRATIS VOICE-OVER ?

Ik krijg dagelijks aanvragen voor het inspreken van teksten. Soms zijn dit lange teksten voor bedrijfsfilms of youtube video's. Soms korte teksten voor reclamespotjes. Daar ben ik zeer dankbaar voor. Mijn trouwe klantenbestand zorgt ervoor dat ik mijn beroep kan uitoefenen. Ik heb ooit gelezen dat slechts 1 op de 100.000 stemmen zijn 'brood' verdiend met inspreken. Ik behoor tot deze groep professionele voice-overs. Het is mijn beroep. Ook daar ben ik ontzettend dankbaar voor.

Steeds vaker krijg ik verzoeken tot het gratis inspreken van teksten. Ik begrijp dit niet zo heel goed. Ik heb nooit gedurfd om bij de plaatselijke bakker te vragen of hij zijn vers gebakken brood maar kostenloos ter beschikking wil stellen aan mij. Er zijn uitzondering; soms spreek ik weleens iets in voor een goed doel. Ik moet hier echter wel volledig achter staan. Stuur mij gerust een berichtje met een globaal idee voor dit doel.

 

Studenten van media-opleidingen en dj's die gratis een aantal jingles willen hebben, wil ik verzoeken mij NIET te benaderen.

Ook opdrachtgevers die mij benaderen met een opdracht die goedkoper ingesproken moet worden dan het tarief dat ik hanteer, en vervolgens dit rechtvaardigen door een x aantal andere toekomstige opdrachten in het vooruitzicht stellen, mogen mijn deur voorbij gaan. Dit kunstje is al zo oud. Val me er graag niet mee lastig.

Voor iedereen die wel waarde hecht aan kwaliteit en het beroep van stemacteur respecteert. Mijn tarieven kun je hier vinden. Even klikken dus;-)

Groeten,

Stefan

Stefan Brau - (+31) (0)6-19 18 10 97 Heerhugowaard, The Netherlands

BTW-ID: NL002067290b33 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon